Naar inhoud

Opendeur demotuin Thomas More

Ecologisch dat is toch logisch

Praktisch

OrganisatieMilieudienst IOK en Thomas More
Waar

Demotuinen Thomas More, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Wanneerzondag 2 juni 2013
Van10u00 - 17u00
PrijsGratis

Info

De demotuinen op de terreinen van Thomas More worden net zoals vorig jaar opgensteld voor het grote publiek. Op de aanliggende standjes kom je ook nog heel wat te weten over aanverwante organisaties en uiteraard is er ook heel wat randanimatie voorzien.

Meer info

De tuinen bevatten twee bijna identieke tuinen, alleen is de éne ecologisch opgebouwd en beheerd (met respect voor de natuur en zonder bestrijdingsmiddelen) en is de andere een traditionele tuin. Hierdoor kan je zeer goed de verschillen tussen een traditionele en een ecologische tuin ontdekken. Op zondag 2 juni 2013 stellen we de demotuinen op de terreinen van Thomas More Kempen weer open voor het grote publiek. Voor de derde keer nemen we deel aan de opentuindagen van VELT.
Naast rondleidingen in de tuinen, waar u alles te weten komt over de voordelen van ecologisch tuinieren, kunt u opnieuw terecht bij heel wat marktkraampjes met een ecologische toets (verenigingen, streekbieren, streekproducten, organisaties...). Ook voor kinderen is er veel te beleven! Bovendien kan je een bezoekje brengen aan onze biehal!

www.ecologischlogisch.be
"Ecologisch? Dat is toch logisch!" is een project van Thomas More en IOK, en kwam tot stand met financiële steun van LEADER, Regio Midden-Kempen Beweegt! In samenwerking met: VELT, Volkstuin, MOS.

Downloads

Alle activiteiten